Lesz-e minta tasakos verzió?

NEM. Jelen piaci körülmények között a gyártás nem egyszerű. A szerezhető kollagén és növényi alapanyagok beszerzése rendkívül időigényes. Nagyon örülünk annak, ha tudunk gyártani teljes havi adagos kollagéneket. A nagy kiszerelés számotokra sokkal gazdaságosabb is, mert a csomagolás is kedvezőbb nagy kiszerelésben.

Miért ilyen nagy a doboz? Lesz-e kisebb.

NEM. Az élelmiszergyártásban jogszabályi környezetben történik a töltő dobozok feltöltése. Ha találkoztál már más fehérje porokkal, mindegyikben láthatod, hogy nincs csurig és ez nem azért van, mert sajnáljuk tőletek a fel nem töltött térfogatnyi kollagént, hanem azért, mert minden dobozba bizonyos %-ig lehet tölteni anyagot.

Lesz-e utántöltős verzió a kollagénre?

NEM. Sokatoknak talán fura, de az utántöltős verzió drágább, mert a csomagolóanyag drágább. Megtévesztő lehet a papír csomagolás környezetkímélő attitűdje, de a valóság az, hogy ezek nem 100% papírból készülnek, a belső részük élelmiszergyártásban legtöbbször nem papír, hanem műanyag ugyanúgy, hiába papír a külső borítás. Az összes csomagoló anyagra igaz, hogy ezek a zacskó verziók drágábbak, illetve külcsínre is kevésbé vonzók.

Lesz-e ízesítetlen verzió?

ÉDES ízvilágban nem fogunk gyártani édesítőszermentes verziókat, mert egész egyszerűen az arányok miatt nem éri meg. Mi az arány? 100-ból 98 fogyasztó nem inná meg azt a kollagént, ami ízetlen. Saját maga ízesítené meg saját maga által választott édesítési módszerrel: cukor, édesítőszer, méz.Az ízvilág akkor garantált, ha az késztermék, nem pedig a fogyasztóra bízzuk a "végső ízt".Azok a nagyobb vállalatok, amelyek világszintűek, lásd myprotein, biotech képesek gyártani ízesítetlen verziót, mert tőkeerősségük megengedi, hogy több ezer darab olyan terméket tartsanak raktáron, amelyet vagy megvesznek vagy nem vesznek meg tömegesen. Mi nem tudunk gyártani jelenleg úgy ízesítetlen verziót, hogy azt mindenkinek értékesíteni tudjuk, mert kezdő pici vállalkozás vagyunk. A minimális rendelésünk 100 kiló, azaz nem kérhetünk kevesebb készletet, mint kb 300 db. Eddig kb 5 kérdést kaptunk erről, tehát továbbra is kicsi az arány, hogy a fogyasztók ízetlen kollagént szeretnének használni. Az íz legtöbbeteknél mérvadó. SÓS fűszersó esetén ez a kérdés megoldott. NEM tartalmaznak a fűszersók édesítőszert, tehát aki szeretne kollagént használni az ételeiben, annak a fűszersó megoldja ezt a kérdést.

Ha nem ízlik valami, lehet-e csereberélni egymás között?

RAJTUNK és a csoporton keresztül NEM. A gyártói garancia addig él, míg fel nem bontod a terméket, mert élelmiszer. Felbontott élelmiszer azonnal szennyeződhet, ezért mi ezt nem engedjük meg. NÉBIH szabályok szabályozzák a kérdéskört.

Lehet-e terhesség, szoptatás alatt fogyasztani?

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy a kollagén szedhető-e terhesség vagy szoptatás alatt. Válasz egyértelműen az, hogy IGEN, sőt javasolt is.Terhesség alatt sok változás megy végbe egy nő testében. A terhesség előre haladtával egyre több olyan problémával találkozhatunk, amin a kollagén szedése segítséget nyújthat. Hajhullás, bőr megereszkedés, köröm problémák, valamint ízületi fájdalmak. A kollagénben található aminosavak ezekben mind segíthetnek.Szervezetünknek a terhesség alatt több kollagénre van szüksége, hiszen ilyenkor a baba kapja meg a számára szükséges tápanyagokat, ezért is kell pótolnunk a vitaminokat is. Mivel a test növekedik ilyenkor, a bőr rétegek sérülnek és ahhoz, hogy megtartsuk bőrünk rugalmasságát és megelőzzük a striák kialakulását, ahhoz nagy segítséget nyújthatnak a kollagén tartalmú étrend-kiegészítők.Szoptatás alatt ugyanúgy fogyasztható a kollagén, nincs hatással a tej minőségére.Csecsemő esetén egyeztess kezelőorvosoddal, van-e bármilyen érzékenységetek, ellenjavallat számotokra.

IR-es, pajzsmirigyes fogyaszthatja-e?

Eleve miattatok találtam ki. Az általam tanított módszertanba illeszthető minden termékünk.Minden Senorita kollagénre igaz: cukormentes, tejmentes, gluténmentes, szójamentes, tartósítószermentes, aszpartam mentes, laktózmentes, koffeinmentes.

Hevíthető-e a kollagén?

IGEN. 185 fokig.

Mennyi az ideális napi mennyiség?

Túladagolni nem lehet, hiszen a kollagén tested építő fehérjéje. A napi minimális ajánlott mennyiség 10.000 mg. Ha műtét előtt vagy után vagy, sebgyógyulás miatt használod, betegség után vagy, akár 24.000 mg-ot is fogyaszthatsz.

Felbontás után meddig jó a kollagén?

24 hónap a garancia gyártástól számítva, ha nem bontod fel. Ha felbontottad, fél éven belül fogyaszd el.

Túl édesnek érzed? Mit javaslunk?

Ízlés kérdése lesz, kinek mi az édes. Nekem jó, neked nem jó, a barátnődnek megint jó. Ezzel nincs gond.Az édes íz tompítható, hogy fele víz és fel növényi tej a keverék oldata, azaz 12 g kollagénhez 1 deci víz, 1 deci növényi tej kb. az arány. Vagy 100% vízzel keverd.

Iható-e tejjel is?

Vízzel, tejjel, növényi tejjel is használható. Ha nincs hormonális gond vagy ételérzékenység, tejet is használhatsz.A legjobb hatást a zabtejjel értük el. De bátran mehet mellé kókusztej, mandulatej, rizstej is.

Az elérhető ízek mindig lesznek?

NEM. Limitált ízeket hozunk hónapról hónapra, mert keressük a TOP kedvenceket és segítjük azt, hogy ne legyen unalmas.Amikor egy íz elérhető és szeretnéd kipróbálni, akkor szerezd be bátran, mert nem tudjuk garantálni, hogy lesz legközelebb is. De a már valaha elhozott ízeket igyekszünk majd egy-egy széria erejéig vissza-visszahozni.

A kollagént bele kell-e számolni a napi étrendbe?

Ha vízzel készíted, 50 kcal alatti az édes íz és 10 kcal alatti a fűszersó egy adagja, tehát nyugodtan mehet étrenden kívül még egy adag is akár (meglévő napi menün felül).Ha a receptekben általam beillesztett módon használod növényi tejjel, akkor 1 adag 12 g-os kollagén és kb 2 dl növényi tej 150 kcal, így számolj.Ha a napod folyamán nagyon éhes vagy és még valamit ennél, akkor tökéletes lehet egy kollagén turmix vízzel. 43 kcal lesz. Ha fél növényi tej és fél víz az adagod, kb 75 kcal lesz. Ha 2 dl növényi tejjel iszod 150 kcal lesz. Ha belefér a keretedbe, inkább ezt idd, mint egy szénhidrátban dús plusz étkezést, amivel bőven fölé mennél a napi keretednek.

Mennyi adag van egy doboz kollagénben?

Minden kollagéncsoda 300 g-os, 12 g az egy adag, tehát 25 napra elég, ha napi 1-et fogyasztasz.12 g kollagénporban 10.000 mg kollagén van.

Hol lehet rendelni?

www.duciforradalomsef.hu oldalunkon

Milyen kedvezményetek van?

Szezonális kedvezményeket fogunk adni havonta. Ezeket a napokat előre közöljük decembertől és össze fogjuk kötni új termékekkel.Szezonális ajándékos csomagokat tudtok majd vásárolni, ha ilyen promóciót indítunk (pld. ajándék mealprep doboz).Januártól elért eredményekhez nyújtunk extra kedvezményeket.