0.0. VIP kedvezményeid

2023.03.13

Rendelnél kollagén terméket vagy program eszközöket?

Rendelést leadni a Duciforradalom Séf oldalán tudsz. Ahhoz, hogy VIP automatikus kedvezményedet igénybe tudd venni, rendelkeznek kell érvényes fiókkal. Ehhez regisztrálnod kell az oldalra saját, a program igényléskor megadott e-mail címeddel. Amikor a regisztrációd elkészült, jelezned kell nekünk és mi beállítjuk hozzá a VIP kedvezményeidet.

FIGYELEM!!!

Nem kell kuponkódot használnod és nem látsz majd %-os kedvezményt, mert a VIP tagsággal egyedi ÁRLISTÁT kapsz! Ez azt jelenti, hogy a fiókodba belépve automatikusan egyedi árakat fogsz látni.

Szettek és ajándékokat tartalmazó csomagok esetén kedvezményt nem biztosítunk, mert a hozzá rendelt ajándékok értéke magasabb, mint a %-os kedvezményed. Utólagosan kedvezményt jóváírni nem tudunk. Kérjük szépen, hogy gondoskodj arról, hogy a fiókodba lépj be és úgy adj le rendelést, hogy azt valóban belépett felhasználóként teszed meg!

Rendeléseket összevonni nem tudunk. Kérlek, alaposan fontold meg a leadott rendelésedet. Ha elküldted, néhány órán vagy napon belül leadott újabb rendelésedet nem tudjuk korábbi rendeléseidhez hozzácsomagolni.