3. Ajánlott eszközök

2023.02.20

Milyen eszközöket használhatsz?


A-B Blokk e-book és kártyapakli

Online verziója elérhető az online felületen. Amennyiben szeretnéd szép, nyomdai formában használni, a nyomdai kártyapaklit bármikor igényelheted a Duciforradalom SÉF oldalán. Számodra, VIP tagként a kártya kedvezményesen érhető el.

C-D Blokk e-book és kártyapakli

Online verziója elérhető az online felületen 2023 év vége, 2024. év eleje. Amennyiben szeretnéd szép, nyomdai formában használni, a nyomdai kártyapaklit nyár elejétől igényelheted a Duciforradalom SÉF oldalán.

30 napos kidolgozott kártyapakli

Nyomdai verzióban elérhető, 30 napra kidolgozott napi menüterv, amely megfelel minden kritériumnak, amelyet a program tanít. Bármikor igényelheted a Duciforradalom SÉF oldalán. Számodra, VIP tagként a kártya kedvezményesen érhető el.

Facebook élő/videós főzések

Az év során többször találkozzunk élő adásban vagy videós anyagokban és tanuld meg velünk a főzés, az ízesítés, a menükészítés a mealprep-elés trükkjeit. Főzéseink időpontjait a VIP Facebook csoport eseményei között találod.

Senor/ita termékcsalád

A termékcsalád használata nem kötelező, de mindenképpen ajánlott odafigyelned a kollagénbevitelre, a megfelelő rostok bevitelére. A termékcsalád részben segíti a kollagénforrások beillesztését, másrészt abban ad támogatást, hogy könnyebb, egyszerűbb legyen az életmódváltás étrendjét betartani. VIP tagként állandó kedvezményed van, amely 5%. Fontos tudnivaló: a kedvezményeid aktiválásához felhasználói fiókkal kell rendelkezned a www.duciforradalomsef.com oldalon. A rendszerben nem kedvezménykuponokat kell használnod, hanem automatikus, egyedi árlistát csatolunk a fiókodhoz. Ezt az árlistát csak a fiókodba való belépést követően éred el, amely automatikusan egyedi árakat biztosít.

Facebook élő meetingek

Rendszeresen, változó órai kezdettel élő meetinget tartunk a VIP Facebook csoportban. Témákról beszélgetünk, fontos kérdéseket egyeztetünk és lehetőséged van feltenni a felmerülő kérdéseidet. Főzéseink időpontjait a VIP Facebook csoport eseményei között találod.