Gyakran felmerülő kérdések az A-B Blokban

A Blokk elkezdése előtt érdemes áttekintened a leggyakrabban felbukkanó kérdésekről!

Hogyan fogunk haladni a programban?

A blokkok tudásanyaga (blokk e-book) tartalmazza majd a szükséges információkat arról, milyen szabályokat követünk, milyen étrendet alkalmazunk és milyen edzésterveket használunk majd. 12 hónap alatt 2 blokkal találkozol: A-B és C-D.

Milyen eszközöket kell használnom?

1. A program e-book-ja az A-B és C-D BLOKK E-BOOK. Ez tartalmazza az elméleti és gyakorlati tudnivalókat a teljes negyedévre. Minden negyedévnek külön Blokk e-book-ja lesz: A-B, ezzel kezdünk.

2. A programhoz tartozik egy HALADÁSI NAPLÓ, amely segíti a dokumentálást.

3. Minden héten (negyedévente 12 hét) közzé teszünk egy aktuális heti menüjavaslatot, amely segít abban, hogy az A-B. BLOKK E-BOOK szerinti étrendet nagyon sokféle variációban tudd összeállítani és hiba mentesen készíts teljes napi menüket.

4. Az év során többször PROGRAM MEETINGET tartunk a VIP program csoportjában, ahol FACEBOOK LIVE adásban jelentkezünk.

5. A program során számtalan alkalommal fogunk együtt főzni a VIP program csoportban FACEBOOK LIVE-on keresztül.


Mi legyen az első lépés

Mindent lépésről lépésre olvashatsz a kurzusban:https://www.duciforradalom-akademia.hu/uj-belepo-kurzus/

Ha kérdésem van, hol tehetem fel?

Elsődleges kommunikációs terünk a VIP Facebook csoport, ahol nincsen rossz kérdés. Amennyiben személyesen tőlem vársz válasz (Dia), akkor kérlek, a posztban jelölj meg és látni fogom, hogy nekem címzed a kérdést. Bármilyen kérdés esetén a szakértők is fognak válaszolni neked a csoportban, fogadd el tőlük a javaslatokat, mert szakmailag mindent tudnak, amire szükséged lehet. Bátran tegyél fel kérdést, mi segíteni fogunk.

Milyen eredményeket várhatok?

Eredményeket garantálni nem tudunk, hiszen ahhoz neked kell mindent megtenned, hogy legyen eredménye. Heti 0,5-1,5 kg, havi 2-5 kg fogyás az ideális. Ne akarj gyorsabban és többet fogyni! Nem lesz valós fogyás, nem zsírraktárakból fog történni, ami nem célod. Ne siess!

Teljesen elakadtam. Segítségre lenne szükségem.

Elsőként fontos azt megvizsgálni, hogy a programban írtakat tartod-e 100%-ban. Amennyiben úgy gondolod, mindent elkövetsz és nincs eredményed (nem csalsz, nem térsz el az étrendtől, betartasz mindent és tényleg mindent), akkor írd le a problémáidat a facebook VIP csoportban és segítünk.

Eddig 1000 kalóriás étrendet követtem. Nem baj?

Élettanilag baj. De fokozatosan fel fogod tudni építeni az egészséges mennyiséget, ami minimum 1500 kalória. Magyarázataimat arra, miért ez az ideális, az A.Blokk e-book tartalmazza.

Muszáj követnem a program étrendjét?

Amennyiben szeretnéd, hogy utadat végig vezessük és megfelelő tudással lássunk el, akkor kérlek, haladj velünk a programban. Segíteni akkor tudunk, ha tényleg betartod az általunk javasolt tanácsokat.

Nekem 160 gramm diétát írtak elő. Mit tegyek?

Elveimet, módszeremet, véleményemet részletesen kifejtem itt: https://www.duciforradalom.hu/hormonokok/

IR-es vagyok. Mit tegyek?

A program IR szabályait kell követned. Ezeket az A-B. Blokk e-book részletesen bemutatja.

Pajzsmirigy beteg vagyok. Mit tegyek?

A program PM szabályait kell követned. Ezeket az A-B. Blokk e-book részletesen bemutatja.

Hol találom az étrendeket és a varázsmenüket?

Minden blokk étrendje a féléves Blokk e-bookban található. Ehhez kapcsolódik egy havonta frissülő menü javaslat. Kezdő félév: https://www.duciforradalom-akademia.hu/a-b-blokk/

Mi a napi ritmus? Hogyan kell étkezni?

Ébredést követő 1 órán belül reggelizz! Ezt követően 3-4 óránként eszünk, napi 5-ször. A mindenre kiterjedő magyarázatokat megtalálod az A-B. Blokk e-bookban.

Ha bármit nem szeretek az étrendben, azt hogyan cserélhetem ki?

100%-os élelmiszercsere lehetőséget biztosítunk a programban. Az új belépős e-book is segít, az A-B kártya pedig leegyszerűsíti ezt.

Cserélhetek étkezéseket?

A reggelit cserélheted a tízóraival időben. Ez akkor fontos, ha reggel nem tudsz nagyobb étkezést elfogyasztani. Vacsorát cserélhetsz uzsonnával. Erre csak egy mód van: a vacsorád kollagénturmix legyen (tehát ne olyan snack, amiben van szénhidrát). Ekkor a vacsorára szánt ételt uzsonnára fogyaszd el!

Váltott műszakban, 24 órás műszakban dolgozom. Mit tegyek?

Mindig a nagy alvás utáni ébredés a kiinduló pont. Innentől kezdve alkalmazzuk a Blokk-ebook-ban felsorolt szabályokat (lásd lentebb)

Muszáj edzéseket is végeznem?

Nem. A fogyás titka a táplálkozásban rejlik. A mozgás egy plusz rásegítés és az egészséges élet része. Mutatunk gyaloglóedzés-tervet is, nem kell magad megerőltetni. A mozgás jó, stresszoldó, örömfokozó. Valamilyen formában érdemes beilleszteni, de a program működik enélkül is.

Mire lesz szükségem az edzésekhez?

Saját testsúlyodra, kisebb eszközökre: kézi súlyzó, fitnesz szalagok, szék (zsámoly), polifoam vagy szőnyeg, esetleg kettlebell, fitnesz labda és a sportoláshoz megfelelő öltözék.

Kötelező a programban a Senorita kollagén kollekciót használni?

Nem. A termékek használata nem kötelező, hanem ajánlott. https://www.duciforradalom.hu/l/elhizas-gyulladasok-kollagen/

Hol tudok rendelni Senorita kollagéneket?

A webshop elérhetősége: www.duciforradalomsef.com

A Senorita kollagénekből csak turmix készíthető?

Nem. :) Rengeteg snack ötletünk van, amit meg is tanítunk. A palacsinta, gofri, muffin, piskóta csak egy rövid példasor. Rengeteg finomságot tudsz elkészíteni. Ehhez ideális a Snack Mennyország e-book. Lásd lejjebb.

Tudok kedvezményesen Senorita termékeket vásárolni VIP tagként?

Igen. Állandó kedvezményünk 5%.

Rendelést leadni a Duciforradalom Séf oldalán tudsz. Ahhoz, hogy VIP automatikus kedvezményedet igénybe tudd venni, rendelkeznek kell érvényes fiókkal. Ehhez regisztrálnod kell az oldalra saját, a program igényléskor megadott e-mail címeddel. Amikor a regisztrációd elkészült, jelezned kell nekünk és mi beállítjuk hozzá a VIP kedvezményeidet.

FIGYELEM!!!

Nem kell kuponkódot használnod és nem látsz majd %-os kedvezményt, mert a VIP tagsággal egyedi ÁRLISTÁT kapsz! Ez azt jelenti, hogy a fiókodba belépve automatikusan egyedi árakat fogsz látni. 2023. februárjában a kollagének ára 10.990 Ft vendég vásárlóként. Számodra 10.440 Ft az automatikusan kedvezőbb árlista (ez -5%). Ha belépsz a fiókodba és nem 10.440 Ft-ot látsz, jelezd nekünk e-mailben. Bármilyen rendeléssel, regisztrációval kapcsolatos kérdést az e-mail címünkre várunk: info@duciforradalom.hu

Szettek és ajándékokat tartalmazó csomagok esetén kedvezményt nem biztosítunk, mert a hozzá rendelt ajándékok értéke magasabb, mint a %-os kedvezményed. Utólagosan kedvezményt jóváírni nem tudunk. Kérjük szépen, hogy gondoskodj arról, hogy a fiókodba lépj be és úgy adj le rendelést, hogy azt valóban belépett felhasználóként teszed meg!

Rendeléseket összevonni nem tudunk. Kérlek, alaposan fontold meg a leadott rendelésedet. Ha elküldted, néhány órán vagy napon belül leadott újabb rendelésedet nem tudjuk korábbi rendeléseidhez hozzácsomagolni.

A-B. Blokk

Blokk segédletek


A.Blokk | 1.hét


A.Blokk | 4.hét


A.Blokk | 7.hét


A.Blokk | 10.hét


KARDIÓ ALAPGYAKORLATOK

GYALOGLÓ EDZÉSTERV

A.Blokk | 2. hét


A.Blokk | 5.hét


A.Blokk | 8.hét


A.Blokk | 11.hét


BICEPSZ & TRICEPSZ GYAKORLATOK

A.Blokk | 3.hét


A.Blokk | 6.hét


A.Blokk | 9.hét


A 11 hét ismételhető!


KARDIO-VASZKULÁRIS RENDSZERER

Hogyan mozogj?


Az A-B Blokk videós tára